Archief | april, 2012

poezenhart-henk-de-bouter

Tags: , , , , ,

Poezenhart – Henk de Bouter

Geschreven: 15 april 2012 door Beheerder

Reacties uitgeschakeld voor Poezenhart – Henk de Bouter

Tags: , , , ,

Ophangsystemen met verlichting voor schilderijen

Geschreven: 09 april 2012 door Beheerder

Ophangsystemen voor ieder interieur

Wilt u uw schilderij ophangen en zoekt u een schilderijophangsysteem of ander ophangsysteem? Lijstenmakerij-lijstenmaker verkoopt ophangsystemen voor schilderijen, posters, tekeningen, eigenlijk alles wat u wilt ophangen! Zo hebben ze onder andere systemen van bekende merken Arti-tec en Stas in onze voorraad. Een schilderijophangsysteem is een handige manier om uw kunstwerk in een handomdraai mooi aan de muur op te hangen. Als u nog wel eens een kunstwerk wil wisselen, bied een schilderijophangsysteem een uitkomst. Naast schilderijophangsystemen kunt u bij hen ook terecht voor andere ophangsystemen, lijsten, lijsten op maat en nog veel meer. Een schilderijophangsysteem is een mooie manier op uw kunst op te hangen zonder gaten in de muur te hoeven maken.

Maar zij zijn er niet alleen voor uw schilderijophangsysteem!

Naast schilderijophangsystemen kunt u bij Lijstenmakerij-lijstenmaker ook terecht voor schilderijlijsten, clickrails, lijsten op maat, baklijsten, baklijsten 3D, randloze wissellijsten, cliklijsten, passe-partouts, posterophangsystemen, wissellijsten, spiegels, whiteboards, kunstprenten, kunst, kunstposters, kunstbenodigdheden, kliklijsten, opplakmateriaal en het opspannen van kunst. Tevens maken zij ook lijsten op maat en kunnen wij deze voor u ophangen. Bovendien scheelt het online bestellen van een lijst, kunstwerk of ophangsysteem een hoop tijd en reistijd. U kunt simpel en snel op de website afrekenen via uw bank, PayPal of IDeal. Natuurlijk is afrekenen bij afhalen (op afspraak) ook geen probleem. Er is echter geen pinmachine aanwezig, u zult dus wel contant moeten betalen wanneer u voor deze optie kiest.

Reacties uitgeschakeld voor Ophangsystemen met verlichting voor schilderijen

Tags: , , , , ,

Schilderij ophangsysteem en railsystemen met LED of Halogeen verlichting

Geschreven: 05 april 2012 door Beheerder

AHB kunst en art3000 bieden railsystemen en ophangsystemen aan met LED of Halogeen verlichting. De systemen hebben onopvallende, neutrale vormgeving en passen daarom in iedere omgeving.

Daarnaast geeft de verlichting bij de systemen, door het verplaatsbare armatuur de mogelijkheid om objecten effectief te belichten.

Tevens bieden zij ook reguliere ophangsystemen voor schilderijen, de rails zelf hebben een fraaie neutrale vormgeving en passen daardoor in elke omgeving.

Wij hebben rails (inforails, ophangrails, memorails, clickrails, classic rails en multirails) en ophangsystemen voor al uw benodigdheden, waardoor uw persoonlijke eigendommen snel overzichtelijk en flexibel opgehangen kunnen zijn. Zij kunnen voor u schilderijen ophangen, maar ook spiegels en lijsten ophangen. We hebben voor bijna ieder object wel een handig railsysteem. Nooit meer gaten in de muur! Zij zijn ook voor wandmontage en plafondmontage.

Onze rails kunnen van alle soorten materialen zijn zoals kunststof en aluminium, en u kunt kiezen of u een overschilderbare rail wilt, of tevreden bent met een standaard rail.

Ook voor schilderijen kopen, schilderijen restaureren, haken, plafondhaken, wandhaken, koorden, ophangkoorden en diverse rails zoals inforails kunt u bij hen terecht. Ook zijn zij er als u wandhangers, solohanger en schilderijhaken nodig heeft.

Reacties uitgeschakeld voor Schilderij ophangsysteem en railsystemen met LED of Halogeen verlichting

Tags: , , , ,

Neem een reis door musea met Google Art

Geschreven: 05 april 2012 door Beheerder

Met Google Art is het mogelijk om complete museumzalen te bekijken met een hoek van 360 graden. U kunt om u heen kijken en inzoomen op de verschillende kunstwerken, sculpturen, beeldjes, foto’s, architectonische hoogstandjes en nog veel meer kunst. Complete collecties van meer dan 40 musea over de hele wereld kunt u terugvinden op Google Art in hoge resolutie. Zo is het mogelijk om uw favoriete kunstwerk te bekijken tot aan de pixel aan toe. Dit kan doordat verschillende kunstwerken zijn toegevoegd in hoge resolutie, zodat u flink kunt inzoomen.

Niet alleen kunt u met Google Art een virtuele wandeling maken door beroemde musea, uw favoriete kunstwerken van dichtbij bekijken en er op inzoomen, u kunt ook uw eigen collectie samenstellen. Met Google Art kunt u uw eigen verzameling kunst samenstellen, zodat u altijd en overal uw eigen collectie kunt bezichtigen.

Reacties uitgeschakeld voor Neem een reis door musea met Google Art

Tags: , , , , , , ,

Glasborden bij lijstenmakerij-lijstenmaker

Geschreven: 02 april 2012 door Beheerder

Glasborden zijn gemaakt van glas en hebben het concept overgenomen van een whiteboard. Op een whiteboard kunt u schrijven met stift en op een glasbord kunt u ook schrijven met stift, maar dit ziet er net iets zakelijker en mooier uit. Een glasbord past mooi in bijvoorbeeld een zakelijk interieur, zoals bij een bedrijf, maar past natuurlijk ook gewoon in een woonhuis.

Glasborden bij lijstenmakerij-lijstenmaker

Lijstenmakerij-lijstenmaker bied een aantal glasborden aan van fabrikant STAS, die met de uiterste zorg tot stand zijn gekomen.

Reacties uitgeschakeld voor Glasborden bij lijstenmakerij-lijstenmaker