Archief | juni, 2011

STAS Cliprail

Tags: , , , , , , , , ,

STAS cliprail max systeem (25 kg/m)

Geschreven: 25 juni 2011 door Beheerder

Het STAS cliprail max systeem (25 kg/m) sluit naadloos aan op uw wensen én op uw plafond. Deze rail heeft een extra flens die zorgt voor een naadloze aansluiting bij (vlakke) plafonds.  Door STAS ontwikkeld en geïntroduceerd in 1998. Een ophangrail voor de perfectionist!

De volgende haken en koorden zijn te gebruiken in combinatie met dit ophangsysteem:

STAS smartspring op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 4 kg)
STAS zipper op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 10 kg)
STAS zipper op STAS cobra met staalkabel (belastbaar tot max. 15 kg)
Het STAS cliprail max systeem (25 kg/m) is te koop in onze webwinkel.

Reacties uitgeschakeld voor STAS cliprail max systeem (25 kg/m)

inforail_met_twee_briefjes_voorbeeld

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ophangsysteem gewichten

Geschreven: 15 juni 2011 door Beheerder

Als u een schilderij heeft en deze wilt ophangen is simpelweg een hamer en een spijker geen optie meer. Bespaar uzelf de moeite en zelfs schade. Een ophangsysteem kunt u al aanschaffen onder de 30 euro. Ophangsystemen zijn zowel voor thuis als op de werkvloer ideaal. U kunt posters, schilderijen zonder enkele moeite ophangen, verplaatsen en verwisselen.

Ophangsysteem van 5 kilo.

Wanneer u met lichte objecten werkt, denk bijvoorbeeld aan posters, folders/reclamedrukwerk dan is een 5 kg rail hier goed geschikt voor! Ondanks dat meestal de rails meer kan dragen dan 5 kg zijn de accessoires en onderdelen (ophang haakjes, ophang draden) een stuk voordeliger. Als u een makkelijke manier zoekt om bijvoorbeeld documenten snel te delen of een boodschap zijn er ook rails waar u gemakkelijk papier kunt klemmen. Deze info railen zijn te verkrijgen bij ophangsystemen.eu

cobra belastbaarheid 5kg 150cm 9.6621

Ophangsysteem van 10 kilo

Wanneer u minder schilderijen ophangt zijn ophangsystemen van 10kg meer dan voldoende! Let er erger wel op dat u niet vergeet dat deze railen altijd een ‘lage’ draaglimiet heeft per meter. Hierdoor heb je kans dat als er een 2de schilderij bijkomt je het goed moet onthouden wat de draag limiet is.

Ophangsysteem van 20 kilo

Een ophangsysteem van 20kg is perfect als u meerdere schilderijen wilt ophangen per meter, een groot schilderij weegt al snel 8kg  Stel dat u er 2 heeft per meter is er een speling van 4kg.

U snapt waarschijnlijk wel dat hoe steviger de rails, gezien deze ook verkrijgbaar zijn voor 25, 50 en boven de 100 kilo.

Als u meer wilt weten kunt ook surfen naar: https://www.ophangsystemen.eu/
Zij hebben kennis om de rails te kiezen die geschikt is naar uw wensen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Ophangsysteem gewichten